Защитникът на ЦСКА Иван Турицов изрази увереност, че футболистите на „червените“ ще направят всичко възможно да спечелят шампионската титла. Бранителят говори пред медиите преди отпътуването на тима за Турция, където отборът на Саша Илич ще проведе подготвителен лагер преди началото на пролетния дял от първенството в Първа лига. 

„Тръгваме в отлично настроение. Отиваме да се подготвим добре, най-важното е да няма контузии. Нормално е това, че сме лидери в класирането, да ни дава по-голямо самочувствие. Надяваме се да се представим още по-добре през тази година“, заяви Турицов.

„Всеки един от нас иска да сме шампиони, но все още е много рано да се говори за титлата. Има много мачове до края на сезона. Не мога да обещая на феновете, че със сигурност ще спечелим титлата, но мога им обещая, че всеки един от нас ще даде максимума от себе си“, допълни защитникът на „червените“.

Християн Петров също коментира с каква нагласа заминава тимът на ЦСКА за подготвителния си лагер.

„Настроението е добро. Отиваме да се подготвим по най-добрия начин и да направим хубава подготовка. Нормално е да има по-голямо настроение, защото сме първи в класирането. Гледаме да сме максимално концентрирани, за да сме подготвени по най-добрия начин за началото на сезона“, заяви Петров.